top of page

За нас 

Нашата Мисия

Да помагаме на младите хора в тяхното лично и професионално развитие, като им предлагаме различни възможности за обучение и активно участие в живота на общността. Да популяризираме дарителството и доброволчестото и да стимулираме гражданите да участват и инициират промяна на статуквото. Да осигурим среда и възможност за хората в неравностойно положение да живеят равноправен и достоен живот. Да правим добро винаги, където и когато можем!​

Екип

Кунка Великова - Председател на Управителния съвет и Връзки с обществеността:

Кунка е родена в гр. Пловдив, където завършва Френска Езикова гимназия, след което се мести да учи и живее във Варна, където получава магистърска степен в специалност "Социален Мениджмънт"от ТУ- Варна. Работи като специалист Обучение и развитие и е обучител на младежки групи по международни проекти.

За себе си: "Вярвам, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.  Затова, докато порастваме, не трябва да забравяме да мечтаем. Надявам се с нашата дейност да успеем да помогнем на много хора, които се намират на кръстопът в своя живот и своята кариера."


 

Nikolinka_Dimova_Neshta_s_dusha-min.jpg

Николинка Димова -  Зам.- председател на Управителния Съвет и Ръководител проекти
  
Николинка Димова работи в сферата на консултиранете относно възможностите за финансиране по Европейски програми и разработване и управление на проекти. Завършила е ТУ Варна и специализиран курс „Маркетинг и мениджмънт на финансовите услуги” към Междунарoдния банков институт.

"Целта на фондацията е да се опита да помогне на тези, които потърсят нейните услуги, да развият своя творчески, професионален, а също така и личностен потенциал.”

 

bottom of page